За нас

Няколко думи за ALTANGRA LTD

ALTANGRA LTD включва широка гама от най-добрите продукти от най-надеждните производители в света, с които поддържаме солидна и твърда връзка. Ние се ръководят от един ключов принцип: всеки продукт се поставя чрез своите крачки по отношение на стриктно тестване и високо качество. Продуктите и компонентите преминават само ако са безупречни и хармонизират перфектно един с друг.


Нашият професионален екип може да ви помогне да изберете правилните компоненти на системата и да отговорите на всички въпроси по всяко време, което може да имате.


Ние в ALTANGRA LTD сме посветени на осигуряването на алтернативен източник на енергия, който е здравословен за околната среда, на конкурентни цени.


Правим всичко възможно, за да гарантираме, че нашите клиенти имат удовлетворението, което заслужават. Ние осигуряваме чист и икономически ефективен източник на енергия за нашите клиенти, като им даваме най-добрите решения за техните инсталации. И накрая, но не на последно място, имаме достатъчно наличност в нашия склад в София, за да отговорим на нуждите на клиента.